Kulor.no

Forny hjemmet ditt på budsjett

Det trenger ikke å koste all verden å fornye hjemmet. Ofte er det ganske lite som skal til for å skape et nytt inntrykk i rommet. Du kan kjøpe nye puter og gardiner, og bruke planter som dekor. Det finnes også møbeltrekk som kan gi møblene dine en ny farge, på en rask og rimelig måte.


Salg og rabattkoder


For å spare penger, gjelder det også å kjøpe mest mulig varer på salg eller hos lavprisbutikker. Da kan du spare tusenlapper. Når du handler på salg, er utvalget kanskje litt mer begrenset, men da må du bare passe på å være tidlig ute, slik at du sikrer deg de tingene som interesserer deg.

vintage ladder with plants


Rabattkuponger er også nyttige når du skal spare penger. Du kan få ganske stor rabatt med mange av disse kupongene, og det kan virkelig hjelpe på budsjettet. Med Rabble.no kan du spare penger på designinnredning med rabattkoder fra for eksempel Room21. Sjekk alltid rabattkodenes gyldighet, for det hender at de har en begrenset gyldighetstid. Så slå til når du har sjansen, og gjør et skikkelig kupp som frisker opp hjemmet ditt.


Lag noe selv


Skal du spare penger, kan du også lage ting selv. Du kan sy, hekle, brodere eller sy egne gardiner, duker og putetrekk. Dette er både fornyende, oppfriskende og personlig. Det er jo du selv som har laget tingene, og da er det ekstra stas å vise dem fram. Bruk fantasien og lag noe som ingen andre har maken til. Du trenger ikke å være en kløpper til å sy og strikke for å lage et putetrekk.


Gjenbruk


Gjenbruk er også en trend. Du kan kjøpe mye fint på et gjenbrukstorg, eller du kan snakke med familie og venner. Kanskje de har puter og gardiner de ikke trenger lenger. Kanskje noen i slekten til og med har gamle møbler som de har tenkt å levere til gjenbruk. Da kan du være så heldig at du får tingene gratis. Gamle møbler kan trenge litt oppussing, eller et malingsstrøk. Men gamle ting er i vinden igjen, så du kan skape et nytt hjem veldig rimelig.