Kulor.no

En gave som blir husket for livet

Hvis du synes at det kan være vanskelig å finne den helt riktige gaven, fordi personen ”har alt”, kan en opplevelsesgave være en god mulighet. En opplevelsesgave er ikke bare en ting, som blir kastet inn bakerst i skapet eller byttet til noe annet. Du kan faktisk gi personen en opplevelse han eller hun kommer å huske – kanskje for livet.

 

Hva er en opplevelsesgave?
En opplevelsesgave er mange ting. Alt fra helikoptertur til ølsmakning. Vet du at mannen alltid har drømt om å kjøre Lambourgini på bane, da har du mulighet for å overraske han med den ultimative opplevelsen, som han alltid kommer å takke deg for. Har du lyst til å overraske henne med en deilig spa pakke eller vet du at hun alltid har drømt om å bli modell for en dag? Nå har du muligheten for å skjemme bort kjæresten eller kanskje mammaen din. Er dere et par og har lyst til å finne på noe morsomt sammen, og komme dere vekk fra hverdagens kjedelige rutiner – hvorfor ikke prøve en salsadag for to eller dra på champagnesmaking?

 

Opplevelser skaper glede og lykke
Hos opplevelsesgave kan du både kjøpe en opplevelse til deg selv eller som en gave. . Undersøkelser viser at vi faktisk ikke blir lykkeligere av materielle varer, men derimot av opplevelser vi husker – spesielt i samvær med andre. Så hvorfor ikke glede deg selv eller andre med en opplevelsesgave. Man finner alltid en god anledning til å gi seg selv en liten gave.

 

Flere gleder og anledninger
Opplevelsene henvender seg til et stort publikum. Skal gaven være til mannen eller til pappa? Eller er det til mor eller venninnen? Du finner også perfekte opplevelser, som kan gjøres sammen i par. Gir du en opplevelsesgave, som henvender seg til to personer, kan du være heldig at du får del i gaven. Så altså gaven kan både bli en gave til deg selv og til en du er glad i. Klikk her for å finne den perfekte opplevelsesgaven til mors eller farsdag, til julegave eller den perfekte bryllupsgaven. Du kan til og med gi en opplevelse til et barn og gi en opplevelsesrik dag, som dere kan gjøre sammen og som barnet kommer til å huske lenge etter.

 

Slipp for stress og jag
Nå som julen også nærmer seg, kan det være stressende og tenke på hva man skal gi i julegave. Hos opplevelsesgave kan du finne gaver til hele familien uten at du behøver å bevege deg ut av døren. En helt utrolig deilig følelse, hvis du ikke er tilhenger av lange køer. Med en opplevelsesgave kan du også sikre deg at mottakeren blir overrasket, fordi opplevelsen du gir helt sikkert ikke står på ønskelisten.