Kulor.no

Skap dit eget treningsstudio i hjemmet

Drømmer du om å du slippe for å bruke tid fra og til treningssenteret og om å slippe for å vente på at treningsutstyret blir ledig. Er du lei av andres blikk og dyre månedsabonnementer? Lag ditt helt eget treningsstudio hjemme.  Men før du kaster deg ut i et treningsstudio prosjekt, må du tenke over om det er noe for deg. Noen drives av andre mennesker og presset fra dem – andre liker å ta tingene i sitt eget tempo, er du en av de sistnevnte er et hjemme treningsstudio helt sikkert noe for deg.

 

Trening med personlighet
Når du innretter ditt eget treningsstudio er det viktig at du gjør det personlig. Det er viktig at du ikke blir distrahert, mens du trener. Du trenger et rom, der du kan lukke døra til hverdagen og konsentrere deg. Sett på musikk for å overdøve lydene utenfor rommet.

Innrett i din egen stil. Det er viktig at du kjenner deg komfortabel og at du har lyst til å komme i treningsrommet. Dekorer med ting du blir glad av, det er jo tross alt deg som skal trene der.

 

Kjøp litt etter litt
Hvis du ikke synes at du har pengene til å kjøpe alt du trenger for å lage det perfekte hjemme treningsrommet kan du kjøpe litt av gangen. Start med det treningsutstyret du bruker mest og kjøp mer etter hvert. Ønsk deg utstyr til jul eller finn brukt utstyr, på denne måten slipper du for å bruke en formue.

Hva du trenger av utstyr ditt er opp til deg. Invester i utstyr, du kommer til å bruke. Så før du investerer i for mye treningsutstyr, bør du finne ut hva du trener for og hva formålet med treningen er. Er det å gå ned i vekt, styrketrening, for å få en bedre kondisjon? Eller kanskje en blanding av alt? Klikk her for å finne treningsutstyr. Her finner du alt du trenger uansett om hva formålet med treningen er. Vær realistisk når du kjøper utstyr så du ikke bruker penger på unødvendig utstyr, som aldri blir brukt.billig-fitness-kulor-no

 

Mangel på motivasjon
Har du innrettet treningsstudioet men mangler motivasjon til å trene? Inviter en god venn og tren sammen, gi hverandre gode råd og ikke minst motiver hverandre. Er du usikker på hvordan du trener best, kan du gå til en treningsekspert, som kan hjelpe deg med å sette opp et treningsprogram som er designet til deg.

Sørg for at du har lys nok i rommet. Om det ikke er vinduer eller lys nok kan du sette opp spotlys.

Det er også en god ide å investere i et speil. Helst et speil, du kan se deg selv i full posisjon. Når du ser dine egne bevegelser og hvordan kroppen reagerer – har du både mulighet for å se hvor du kan forbedre deg og du kan også minske eventuelle skader.