Kulor.no

Spennende nyheter innen belysning

Denne høsten og vinteren blir spennende på belysningsfronten. Trenden med forenklet og minimalistisk stil har fått følge av en mer organisk look og dette åpner for en lang rekke nye og spennende designløsninger på lampene.

Lampedesignerne har dessuten utfordret markedet med mer spenstig bruk av farger – og forbrukerne ser ut til å elske det. Sterke og mettede farger har gjort sitt inntog, men også lekre jordfarger, gjerne med små graderinger i farge som skaper et behagelig liv på lampeskjermene.

Nye tekniske løsninger for perfekt kontroll over belysningen brer også om seg denne sesongen. Med smarte løsninger kan lysstyrke og lystoner styres, gjerne fra mobilen via produsentens app.

Smart styring av lys er en god nyhet for interiørinteresserte, for det gir oss helt nye muligheter til å prege innredningen med lys og fargetoner. Gjort med omhu, kan kreativ og gjennomført bruk av belysningen virkelig løfte innredningens totalinntrykk mange hakk.

Ta gjerne en kikk på nettsidene til Lampemesteren.no. Denne danske nettbutikken har et bredt utvalg av merker og er særlig sterke på designerlamper, noe norske lampebutikker ikke har like stort fokus på.

At de er særlig opptatt av designerlamper ser du lett i nettbutikken deres, hvor du i tillegg til kategorier innen belysning, kan velge å se produktene sortert etter designer. Men de er ikke kun opptatt av designerlamper – de har en egen tilbudsseksjon også!

Lampemesteren er raskt ute med å plukke opp nye trender, så skal du holde hjemmets belysning moderne og i tip top shape er Lampemesteren ett av stedene du bør følge jevnlig.

Drøm deg bort i lekre muligheter på belysningsfronten – besøk denne nettbutikken.

Belysning er viktig for velværet

Det er hevet over enhver tvil at belysningen har mye å si for det generelle velværet. Se bare for deg at favorittspa’en din skifter ut belysningen med industrielt lys med blåskjær. Kosen vil definitivt synke mange hakk. Ta dette i betraktning hvis du hygger deg med spaprodukter hjemme i boligen. Sørg for å ha litt varmt belysning som du kan bruke når du hygger deg med å legge masker og o.l. Det blir bare så mye hyggeligere.

Du visste vel forresten at du får virkelig mye forskjellig til hjemme-spa’en hos Spashoppen? Ansikts- og kroppspleie, duftlys, yoga-produkter, sjokolade og såper og dette er bare noen eksempler på hva du kan kjøpe her hos Spashoppen.