Kulor.no

Mangler du overblikk og orden over verktøyet ditt?

Verktøy finnes i alle mulige størrelser og modeller: boremaskiner, skruemaskiner, skiftenøkkel, hammer osv. Problemet med å ha så mye verktøy liggende, er at det kan være vanskelig å finne det når du virkelig trenger det.

 

Skift ut verktøykassen
Mange bruker en helt vanlig verktøykasse, denne fungerer greit hvis du trenger å dra vekk fra verkstedet eller kontoret med verktøyet, men på verkstedet eller kontoret fungerer det ikke like bra når det kommer til overblikk.

En verktøytavle kan gi deg det overblikket du trenger over verktøyet ditt. På tavlen kan du henge opp alt verktøyet ditt slik at det blir synlig, hvilket er en fordel, for da finner du det verktøyet du trenger med engang.

on a plan of a house there is work tools and work equipment

 

Hvor og hva brukes verktøytavlene til?
Verktøytavlen kan lett henges på verkstedet enten på veggen eller på siden av arbeidsbordet, alt avhengig av hvor mye plass du/dere har.

På tavlene kan kroker og oppheng byttes ut, slik at hver verktøytavle tilpasses den enkelte brukeren – og de forskjellige arbeidssituasjonene. Kroker og oppheng kjøpes separert fra verktøytavlen, og monteres enkelt på tavlen hvor det finns masse hull til å montere kronene og opphengene. Noen kaller også verktøytavler for hullplater, fordi det som navnet indikerer enkelt er en plate med masse hull, som kan designes akkurat, som man vil.

 

Verktøytavler til flere formål
Hos Altistore finner du verktøytavler i flere forskjellige størrelser både for mindre og større virksomheter eller til hjemmeverkstedet. Du har også mulighet for å finne arbeidsbord som passer til eller kroker og oppheng til å montere på verktøytavlen.

Bedriften vil spare tid på å lete igjennom rot og verktøytavlen vil også pynte fint på verkstedet eller kontoret. Du vil også gi rommet mer gulv og bordplass.  Du kan fullende verkstedets arbeidsbord, der du kan montere på en verktøytavle, som vil gi det absolutt beste og mest effektive arbeidsmiljøet.

 

En perfekt løsning til alt-mulig mannen
Er du mannen som lenge har drømt om ditt eget verksted i boligen? Der du kan styre og reparere – ordne ting i hjemmet selv? Da er det første skrittet på veien et verksted, hvor det er orden og overblikk over tingene. En rotete garasje eller verksted, gir ikke motivasjon og ser veldig sjuskete ut.

Begynn med en verktøytavle, der du henger verktøyet ditt, sett det i et fint og overskuelig system – det vil lette arbeidsprosessen. Pluss at det ser ekstra proff ut – det ønsker enhver altmulig mann for verkstedet eller garasjen sin. Verkstedet eller garasjen er mannens område og du vil sette pris på et sted, du kan komme hvor det er orden og overblikk i de systemene du liker best.

 

Utvidelsesløsninger
Med verktøytavler utvider du verkstedet og gir mer plass og overblikk. Men om du ønsker å bygge ut enda mer, kan du også koble på et verktøyskap eller lignende.