Kulor.no

Hay puter – puter med stil og kvalitet

I 2002 etablerte det danske design merket, Hay seg på markedet.  Målet var å lage moderne og kvalitetsfulle møbler og dekoration til kontor så vel som det moderne hjemmet. Hay har sans for detaljer og har litt for enhver smak. HAY er et eksklusiv merke til en overkommelig pris, som den kvalitetsbevisste gjerne betaler for.

De fleste av oss kjenner etterhånden det danske merket HAY.  Et stilrent og fargerikt design, som har funnet plass i mange hjem i Norge.

Det mest populære produktet fra HAY  er de utallige og forskjellige putene.  Dot puten var den første på markedet – en klassisk firkantet pute, og som navnet lyder, med en dott, eller det som mest av alt ligner en knapp, i midten. Med tiden, har det kommet flere puter: puter med dobbelt knapp – HAY 2 Dot og puter med frynser fra Fray kolleksjonen og helt klassiske puter med et fargerikt touch, som er fra Eclectic serien.

Weightless furnitures flying in a living room

 

Putene pynter fint i sofaen eller i lenestolen – enten om man er til strålende farger eller de mer klassiske fargene, som svart og grå. En knæsj blå eller rød står for eksempel fint til den sorte sofaen. Putene kan i hvert fald pynte opp et hjem eller komme med den siste finishen til en veldekorert arbeidsplass. HAY’s universum, gir plass til å utfolde sin egen personlige stil, ved å mixe og matche, som man selv vil. Putene er i en særdeles slitsterk kvalitet og holder derfor i mange år, om ikke, hele livet ut.

Det beste ved Hay’s kolleksjon, er at de aldri slutter å utvikle seg. Det kommer konstant nye farger, mønstre og detaljer – på den måten kan man fortsette å samle på de flotte putene fra HAY.

 

Et lite utvalg av HAY’s bestselgende puter:

 

HAY Dot puten

Denne kolleksjonen kommer i 3 ulike serier: Steelcut Trio, Surface og Divina. Flott pute med en dekorativ knapp, som er ulik på begge sidene av puten. Puten er trukket med 90% ull og 10% nylon og fylt med 70% silikon fiber og 30% skum. Puten fungerer fint som pynt i sofaen eller som ryggstøtte. Puten finns i en litt lengre modell, i stedet for en knapp er det to knapper.

 

Fray puter

En veldig dekorativ pute, med to ulike fargekombinasjoner på sidene. Puten er i ull og bomull og det ser enda bedre ut med flere ved siden av hverandre. Putene finns i flere forskjellige mål, så det gir mer spill ved å ha flere puter.

 

Eclectic puter

Putene kommer i kvadratiske og avlangt design. Puten har to forskjellige sider, slik at man kan kombinere, som man vil. Puten er laget av ull, polyester og bomull. Eclectic putene skifter stil fra år til år, dette gjør puten ekstra spesiell.

 

Cahetu har et flott og stort utvalg av de populære HAY putene på hjemmesiden sin – 47 utvalgte puter i forskjellige kolleksjoner, farger og mønstrer. Cahetu har rask leveringstid og leverer gratis ut ved bestilling for mer enn 999 kr. Putene selges dessuten til de samme prisene, som på HAY’s egen hjemmeside.