Kulor.no

Frisk opp kjøretøyet ditt med maling

De færreste maler sine egne biler, traktorer eller andre kjøretøy, men du kan faktisk fint gjøre det. Selvsagt spørs det litt på hvor mye du vil male og hva du ønsker å oppnå. Hvis bilen trenger full oppussing, med rustfjerning og reparasjoner, vil mange foretrekke å bruke et verksted. Men hvis du elsker å sette i stand gamle biler, eller vil ha et helt unikt mønster på bilen, kan du fint male og lakkere selv. Kanskje samtidig med at du monterer ekstralys fra Nordeye. Hvorfor ikke velge en litt uvanlig farge på bilen din? For den som vil skille seg ut, er rosa et spennende valg.

Fiks slitasje eller mal om

Traktorer andre landbruksmaskiner blir utsatt for mye slitasje, og malingen er det første som slite av. Har du et lesseapparat, er du nok kjent med at malingen slites bort der. Dette kan du fikse med spraymaling dersom det bare er snakk om små områder. Du kan selvsagt også male om hele traktoren i morsomme farger, dersom du vil skille deg ut. Farger beskytter mot slitasje og rust, og det er lurt å male eller lakkere i forbindelse med at du gjør andre oppgraderinger, for eksempel når du har kjøpt ekstralys fra Nordeye.

Bruksmaskiner trenger godt lys

Bønder og entreprenører er ofte avhengige av været når ting skal gjøres. Da er det viktig at man har muligheten til å jobbe til langt på natt, dersom det er nødvendig. Er det meldt regn neste dag, er det ikke tid til å vente. Da er ekstralys et helt avgjørende tilbehør. Sjekk tilbudene på nettet, for Nordeye har arbeidslys til alle kjøretøy, enten du trenger ekstralys på bilen, eller til traktorer og anleggsmaskiner. Med godt lys, er det fullt mulig å jobbe trygt og effektivt selv på mørke vår- og høstkvelder. Om vinteren er de ofte nødvendig med ekstralys selv midt på dagen, spesielt dersom det er dårlig vær, eller du bor langt nord i landet.

God synlighet med lys og maling

Både maling og ekstralys bidrar til økt synlighet når du jobber eller ferdes på veien. En traktor eller maskin med gode lys blir lagt merke til på lang avstand. Har du klare, friske farger på kjøretøyet, bidrar også dette til økt synlighet. De færreste velger kanskje å male traktoren rosa eller lilla, men det er fullt mulig. Hvis ungdommene gjerne vil ha en traktor med særpreg, bør de derfor få velge maling selv. Kanskje setter de også pris på å få gjøre selve malejobben selv, samtidig som de monterer ekstralys eller annet ekstrautstyr som de gjerne vil ha i kjøretøyet sitt.

clean-retina-pro