Kulor.no

Forandring fryder

Skulle du kjede deg litt en dag, eller leter etter et nytt prosjekt, så hvorfor ikke prøve å ommøblere eller forandre litt i huset ditt? Dette er noe du kan gjøre uavhengig av vær eller årstid. Det heter ikke “forandring fryder” uten grunn. Det er mange ting du kan endre på. Kanskje legge nytt gulv? Det vil sette et helt nytt preg på utseendet i stuen eller i andre rom. Parkett er veldig pent å se på samt enkelt å rengjøre. Det finnes utrolig mange forskjellige typer parkett å velge mellom, og denne gulvtypen passer de fleste stiler. En god idé er å sjekke internettet for inspirasjon.

Ut med det gamle

1200px-Stainless_Steel_Talbe_with_FSC_Eucalyptus_wood_EcodesignStuen er et rom vi tilbringer mye tid i. Det kan derfor være morsomt å ommøblere og fornye stuen. Har du lyst på parkett, så velg en som passer stilen og fargene på møblene dine. Men, siden du forandrer i stuen, hvorfor ikke forandre interiøret samtidig? Kanskje du har en del gamle møbler som er slitte og umoderne? Hvis de ikke er ødelagte kan du gi dem bort til noen som trenger dem. En annen idé er å plassere dem i et annet rom, kanskje lage et ekstra oppholdsrom eller en tv-stue? Kjøp deg heller noen nye møbler og gi rommet en ny stil. Hvis du velger møbler fra furniturebox.no, kan du sortere møbler etter farge på søket ditt. Det gjør det lett å planlegge møbleringen og stilen. Du kan også velge størrelse, dybde og høyde på møblene du søker på. Da finner du det som passer til din nye sofakrok.

Større valgmuligheter enn før

Den store tilgangen til nettbutikker har gjort det veldig enkelt å sitte hjemme og titte gjennom det du kunne tenke deg å kjøpe. Du slipper å gå innom mange ulike butikker, for å finne det som passer deg. Mulighetene er flere, siden du ikke er bundet til kun å velge butikkjeder som er i nærheten. Det er også lettere å planlegge et rom mer helhetlig før du bestemmer deg. Du kan surfe etter sofa, lampe, gulv og veggfarger samtidig. Det har åpnet for en ny måte å planlegge på. Det er like trygt å handle på nettet som i en vanlig butikk, reglene for reklamasjon er nemlig de samme. Men skulle det oppstå transportskade, må du huske å si ifra med en gang. Etter at du har forandret både gulv og interiør i stuen, kan du sette deg ned, slappe av og nyte resultatet. Kanskje du har fått lyst til å fornye flere rom og har utpekt kjøkkenet eller badet som ditt neste prosjekt?

 

clean-retina-pro