Kulor.no

Fargerik mote fra topp til tå

 


Mote skal ikke være kjedelig. Du skal kle deg i klær du ønsker å ha på og bli sett i. Dette gjelder også fargene. Ja, det er kanskje noen farger som er “årets trend”, men ofte kommer moteklærne i mange ulike farger, og du kan selvsagt også kombinere de nye klærne med klær du allerede har, og skape ditt eget særpreg.


Women's hands with a colored nail polish (manicure). Isolate on white

Våg å blande farger og mønstre


Hvis man finner et fargerikt plagg eller et plagg med mye mønster, kan det være fristende å velge en nøytral farge på tilbehøret. Er toppen fargerik, velger man kanskje en svart bukse. Men du trenger ikke å følge disse reglene. En fargerik topp kan gjerne kombineres med en bukse eller et skjørt i en annen farge. Og en mønstrete topp kan kombineres med en underdel i friske kontrastfarger. Prøv ut ulike kombinasjoner foran speilet, og ikke vær redd for å blande farger og mønstre som du har hørt ikke “passer” sammen. Det er du selv som velger hva som passer sammen. Husk også at fargene skal passe til dine personlige farger, altså nyansen i huden, håret og øynene dine. Det er ikke alle som kler de samme fargetonene.


Ikke glem føttene

For å få en fargerik garderobe, må du tenke helhet. I tillegg til fargerike klær, trenger du også kule sko. Nå for tiden finnes det heldigvis sko i alle regnbuens farger, så du trenger ikke å holde deg til kjedelige grå eller svarte joggesko. Skoenes farge trenger heller ikke å matche klærne dine. Kontrastfarger skaper alltid spennende effekter. Hvis du liker å skille deg ut, kan du kjøpe to par like sko i ulike farger, og bruke én sko av hver farge. Da blir du garantert lagt merke til.


Velg iøynefallende tilbehør


"Multicolored socks for kids, please see also my other images of clothes in my lightbox:"

Tilbehøret kan også være med på å skape herlige effekter. Du kan bruke skjerf eller smykker i skarpe farger, eller velge neglelakk i sterke nyanser. Sokker finnes også i et utall farger og mønstre, så det er bare å slippe fantasien løs. Kle deg glad. Velg farger og tilbehør som frisker opp hverdagen din, for fargerike klær kan faktisk gjøre en kjedelig hverdag litt mer spennende.

clean-retina-pro