Kulor.no

Zen, og kunsten med dusjoppbevaring

Det er ikke lett å være ryddig, og dusjoppbevaring er en egen kunstart. Lær mer her.

Du tenker kanskje ikke så mye over det, men det er mye som kan, og skal, oppbevares i en dusj. Har du lagt opp for gode oppbevaringsforhold i ditt eget dusjområde?

Dusjoppbevaring

Det første en tenker på når det gjelder ting en skal oppbevare i dusjen er selvsagt såper, shampooer og andre renseprodukter en bruker i forbindelse med vannet. Enkelte liker også å oppbevare en rekke andre kremer i dusjrommet – kanskje fordi det er så praktisk å ta på seg en body lotion like etter at en har dusjet, for eksempel.

Det er mange som liker å børste tennene i dusjen, og det kan være et hygienisk problem, som vi skal se. I det hele tatt er det mye en skal passe på når det gjelder oppbevaring av ting på badet. Glem heller ikke at når vi snakker om oppbevaring av ting «i dusjen» snakker vi først og fremst om systemer en setter opp i selve dusjen eller dusjkabinettet.

Men det er klart at også andre områder på badet kan være viktige.

Vekk fra gulvet

En av kampsakene til INR – baderomspesialisten – se mer her, er at shampoo-flasker skal vekk fra dusjgulvet.

Og dette er vel noe de fleste kan være enig i. I dag finnes det en rekke flotte shampoo-flaske holdere som settes enkelt opp mot dusjveggen. Dette er gode, store beholdere som rommer mange, store shampoo-flasker og andre produkter. Og det kan komme godt med da det finnes mye kosmetikk å velge blant i dag.

Legg også merke til de mange, flotte baderomskapene du får i dag. Dette er flotte designprodukter som gjør seg på badet, og utviklingen har gått meget fort. For ikke mange år siden fantes et mye dårligere utvalg på disse tingene.

Dusjen er viktig

De er mange som velger å bruke masse penger på sofa, grill, kjøkken, seng, TV eller andre møbler, apparater eller duppeditter. Men dusjen blir ofte glemt.

Det er fremdeles mange som ikke har dusjkabinett, men som dusjer med forheng.

Tenk på hvor mye mer effektiv og mer praktisk hver eneste morgen blir om dusjen din er litt mer komfortabel og enkel å bruke? I dag finnes det mange ting en kan gjøre for å oppgradere dusjen. Som for eksempel dyser som gjør at vannet sprutes ut på en måte som masserer kroppen, lys-show med opptil 16 millioner farger fra en, enkelt lyspære, etc.

Komfort og renslighet

Det er viktig at en holder hjemmet og seg selv ordentlig, og ingenting er bedre enn å ha skikkelge rutiner på morgenen. En god dusj hjelper på dette, og et godt dusjmiljø gir deg akkurat den starten på dagen du trenger, eller avslutningen du drømmer om.

clean-retina-pro