Kulor.no

Slik velger du friske, spennende farger til huset ditt!

Farger er ikke bare farger, for mange mener at forskjellige farger påvirker oss på forskjellige måter. La oss se litt mer på dette fenomenet som selvsagt er viktige å tenke på når du skal male huset ditt neste gang.

Det første du kan tenke på når det gjelder fargemuligheter i huset ditt er fargen huset ditt har utvendig. Om du bor i enebolig eller rekkehus, da. Dette er selvsagt den fargen folk ser aller først, og det er mange muligheter her selv om de aller fleste velger å være svært diskrete.

Farger som hvitt og diverse sjatteringer av grått er mest populært selv om vi i Norge har en ganske fargerik tradisjon med tanke på husmaling. For var det ikke mange flere farger i bruk før? Tenk det et typisk norsk, eldre trehus, og prøv å se for deg hvilke farger som ble brukt. Var det ikke langt flere gule, blå, grønne og røde hus tidligere? En noe større variasjon?

Våg å være annerledes

Neste gang du skal male huset ditt kan du forsøke å tenke helt nytt. Er huset ditt hvitmalt i dag? Hvorfor ikke forsøke å male det lilla, rosa, eller kanskje rett og slett gult neste gang? Ikke bry deg så mye om hva naboen vil si, for det er jo ingen steder det er lovpålagt kun å bruke kjedelig hvitmaling. Glem selvsagt ikke at hver eneste hovedfarge finnes i en rekke sjatteringer, så bruk godt tid på å finne akkurat den fargen du liker.

Når du har malt huset utvendig kan du tenke på å friske opp fargene inne, også. Tenk litt på det med at et rom ikke trenger å ha kun en farge. Forsøk å lage kontraster, for eksempel ved å male en av veggene i en helt annen farge. Når du først begynner å leke deg med disse tingene vil du sikkert se at det er lett å fortape seg i prosjektet!

Rabattkoder

Dersom du vil spare penger på malingen og oppussingen skal du begynne å lete etter, og å samle, på rabattkoder. Det finnes en rekke forskjellige rabattkoder, som for eksempel de populære rabattkoder fra Coupii til Amazon.

En rabattkode er en linje med tall eller bokstaver som ikke gir noen mening med mindre den koples opp til rabattkoderegisteret. Når koden du har bekreftes vil du få rett til en spesiell rabatt når du handler på en bestemt nettbutikk neste gang.

Som du skjønner er det mulig å samle opp et stort antall rabattkoder dersom en bare begynner å se etter dem, og etter et par måneder med litt rabattkode-samling er det godt mulig at du sitter på en aldri så liten formue av rabatter.

Maling og inspirasjon

Bruk kodene der du kan, og om du er interessert i å komme fort i gang med å male huset ditt utvendig eller inn, er det bra å begynne med en gang! Klikk deg inn på våre anbefalte kupongsider og begynn å samle. Velg så en spennende, frisk farge til huset ditt, og så er det bare å sette i gang med oppussingen.

clean-retina-pro