Kulor.no

Oppussing trenger ikke å være dyrt

Det gamle ordtaket har helt rett – forandring fryder. Det er ingen hemmelighet at forandringer i omgivelsene er sunt for både hodet og humøret vårt. Nye farger og nytt inventar kan både få oss til å føle oss bedre og stimulere oss til å få nye kreative ideer. Du bør derfor ta deg både tid og råd til å gjøre litt om på hjemmet ditt med noen års mellomrom. Det trenger ikke være veldig dyrt eller tidkrevende heller. Blir resultatet bra er det absolutt en veldig god investering du vil ha glede av i flere år fremover. Ikke bry deg så mye om trender og mote om det ikke interesserer deg. Det viktigste er at du trives med den nye stilen, det er tross alt du som bor der.Oppussing av bad

Det gamle og det nye

Bor du i et gammelt hus eller en gammel leilighet? Da er det kanskje enda viktigere å fornye det om det ikke har blitt gjort på en stund. Murmesteren Anders Stenberg kjøpte for fem år siden et gammelt kontorbygg på Lysaker bestående av to hus. Han har rehabilitert begge husene utvendig nylig, og bygget ser nå nytt ut uten å ha mistet den klassiske sjarmen. Å fornye noe trenger nemlig ikke å bety at det må gjøres moderne og minimalistisk heller, det går fint an å fremheve de gode, klassiske kvalitetene ved det uten å bytte ut alt. Og om det er viktig å ha et godt miljø rundt seg der man jobber så er det enda viktigere å ha det hjemme. Du tilbringer tross alt enda mer tid i hjemmet ditt enn på arbeidsplassen din. Er du lei av å se de samme veggene og de samme møblene hver morgen når du våkner er det på tide å gjøre noe med det.

Utnytt ressursene du har

Planlegg godt i forveien før du setter i gang. Vil du gå for en fullstendig forvandling, eller vil du bare gjøre om på noen små detaljer? Det koster uansett penger, men det er enkelt å få et forbrukslån hos Zmarta om du trenger det. Du kan også spare mye på å kjøpe brukt når det kommer til møbler og annet inventar. Mange gir til og med bort helt fine møbler mot at du henter dem selv. Spør du noen gode venner eller familiemedlemmer om hjelp til å pusse opp vil også prosessen både gå raskere og være hyggeligere. Ikke vær redd for å spørre, det er mange som synes det er hyggelig å være en del av prosjektet ditt. Spesielt om du kan friste med litt god mat og drikke på slutten av økten.

clean-retina-pro